Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţia pentru semnele identitare ale FC Farul. Ultima zi pentru plată. Ce se va întâmpla?

ro

19 Jan, 2018 00:00 2804 Marime text
Eugen Pâlcu, cel care a câştigat licitaţia publică cu strigare pentru marca (culori, siglă) şi palmaresul FC Farul (club aflat în faliment), are termen până vineri, 19 ianuarie, la ora 16.00, pentru a achita suma de 904.450 de lei plus TVA, potrivit CC Insol SPRL, lichidatorul judiciar al FC Farul. În caz contrar, licitaţia se va relua. Până ieri, la ora 16.43, banii nu fuseseră viraţi.
 
SSC Farul Constanţa, echipa înfiinţată în vara anului 2016 de fani, pentru a menţine în viaţă spiritul farist, va participa cu siguranţă şi la a doua licitaţie, dacă se va organiza, unul dintre obiectivele de bază ale formaţiei suporterilor fiind recuperarea semnelor identitare ale FC Farul. Clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, SSC Farul bifează astăzi a cincea zi de pregătire de la reunirea lotului, iar de dimineaţă este programată vizita medicală, la o clinică din Constanţa.
 
Sâmbătă, jucătorii vor susţine primul amical al anului, cu echipa de Liga a 4-a Abatorul Slobozia. Întâlnirea va fi găzduită, în jurul orei 11.00, de un teren din baza sportivă Farul, cel mai probabil arena secundă, dar există şi o posibilitate ca meciul să se joace pe stadionul mare. Astăzi, mijlocaşul Alin Cârstocea va semna contractul cu SSC Farul, jucătorul urmând a fi a doua achiziţie din această iarnă a echipei constănţene, după Marius Tudorică. În privinţa meciurilor amicale, SSC Farul ar putea întâlni şi CSA Steaua Bucureşti.
 
Citeşte şi:
 
Se apropie data-limită pentru plată Strategie nouă în privinţa licitaţiei pentru semnele identitare ale FC Farul

Cine a câștigat licitația pentru semnele identitare ale FC Farul și cu ce sumă

Care e preţul de pornire şi cine poate participa Marca şi palmaresul FC Farul sunt scoase la licitaţie!




 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii