Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:05 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reia licitaţia pentru marca şi palmaresul FC Farul. Preţul de pornire s-a dublat

ro

04 May, 2018 10:05 3686 Marime text
Se reia licitaţia pentru semnele identitare ale defunctului FC Farul, după ce licitaţia de pe 27 martie fusese suspendată temporar.
 
În acest sens, după cum s-a anunţat oficial, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa - în faliment, prin lichidator judiciar CC Insol SPRL, vinde la licitaţie publică marca (culori, siglă) şi palmaresul, preţul de pornire a licitaţiei fiind de 10.000 de euro, exclusiv TVA.
 
Licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi lucrătoare de marţi, ora 14.00, începând cu 8 mai a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Cibinului nr. 8.
 
La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie.
 
Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 200 de euro, reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarera taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei, cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei.
 
Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei.
 
Caietul de sarcini poate fi obţinut, zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.
 
La licitaţia care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 27 martie preţul de pornire a fost de 5.000 de euro, exclusiv TVA.  

Prima licitaţie pentru vânzarea semnelor identitare ale clubului, de pe 19 decembrie 2017, nu a avut un câştigător, după ce Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, iar cea de-a doua licitaţie, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 27 martie a.c., a fost suspendată până la hotărârea Adunării Creditorilor, după cum a informat CC INSOL SPRL, lichidatorul judiciar al FC Farul.
 
„La sediul lichidatorului judiciar a fost înregistrată în conformitate cu dispoziţiile cuprinse în caietul de sarcini şi în regulament o ofertă de achiziţionare a mărcii (culori, siglă) şi palmaresul debitoarei. Lichidatorul judiciar va proceda la convocarea Adunării Creditorilor în vederea prezentării ofertei“, se arată în notificarea de pe 23 martie a CC INSOL SPRL.  

La prima licitaţie au participat: Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicit Constantin Louis Bucăloiu, SSC Farul Constanța, prin reprezentanţii Georges Muzaca şi Erkal Memet, fostul fotbalist Dennis Şerban - prin împuternicit Dorin Raicu, Alexandru Putină - prin împuternicit Ion Draica, Eugen Pâlcu şi Elena Tragone.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii