Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău și Jean Julien Rojer îi înfruntă pe Feliciano Lopez și Marc Lopez în finala probei de dublu masculin a turneului de la US Open

ro

08 Sep, 2017 09:18 1537 Marime text
Tenismenul constănțean Horia Tecău și partenerul său, Jean-Julien Rojer vor juca împotriva spaniolilor Feliciano Lopez/Marc Lopez, în finala probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, în această seară de la ora 19,00 (ora României).  
 
În semifinale, Tecău și Rojer, i-au învins pe principalii favoriți, cu Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), cu 1-6, 7-6 (5), 7-5.
 
Spaniolii Feliciano Lopez și Marc Lopez, capi de serie nr. 11, au câștigat duelul cu gemenii americani Bob și Mike Bryan, favoriții numărul cinci, cu 3-6, 6-3, 6-4, într-o oră și 53 de minute.
 
Horia Tecău este calificat și în semifinalele probei de dublu mixt la US Open, alături de jucătoarea americană CoCo Vandeweghe, urmând să joace contra perechii Martina Hingis (Elveția)/Jamie Murray (Marea Britanie), nu înainte de ora 22,00 (ora României), conform Agerpres.ro 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii