Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fularul cu FC Farul al lui Nicuşor Constantinescu HCM, remiză dramatică în Cupa EHF (galerie foto)

ro

16 Feb, 2015 00:00 1532 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, şi formaţia rusă St. Petersburg HC au remizat, ieri, 25-25, la Constanţa, la capătul unui meci plin de dramatism. Partida a însemnat debutul celor două formaţii în grupa B a Cupei EHF, iar după ce a condus la pauză cu 13-10, formaţia gazdă s-a văzut în dezavantaj pe tabela pe final. HCM a reuşit să egaleze însă în ultimele 30 de secunde, pentru ca oaspeţii să aibă apoi ultimul atac. Portarul Ionuţ Stănescu a reuşit să apere însă aruncarea, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate. La partidă a asistat şi Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi al HCM. Constantinescu a purtat la gât un fular al FC Farul, pe care l-a primit de la un suporter al „marinarilor“.  
Pentru HCM au înscris Cutura - 10 goluri, Humet - 5, Rakcevic - 3, Buricea - 2, Cristescu, Enescu şi Toma - câte unul. De la St. Peterburg, cel mai bun marcator a fost Kovalenko, cu şase reuşite. Şi celălalt meci din grupă s-a încheiat la egalitate, Fraikin BM. Granollers (Spania) - Team Tvis Holstebro (Danemarca) 28-28. În meciul următor, HCM joacă în Danemarca, pe 21 februarie.

 CSU Neptun, a cincea victorie în Liga Naţională

 După meciul din Cupa EHF al lui HCM, ieri, în Sala Sporturilor din Constanţa s-a mai disputat o partidă de handbal, întâlnirea feminină din etapa a 19-a a Ligii Naţionale dintre CSU Neptun şi HCM Rm. Vâlcea. Gazdele s-au impus cu 25-22 (13-8), realizând cu această ocazie a cincea victorie stagională şi al 16-lea punct în clasament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii