Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă mâine la Ovidiu în Liga 1 Gică Hagi - „Poli Iași e periculoasă, dar trebuie să câștigăm“

ro

29 Sep, 2017 19:42 1423 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, sâmbătă, de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - Poli Iași, din etapa a 13-a a Ligii 1, ultima din turul sezonului regulat.
 
Susținem un meci important, acasă, contra unei echipe puternice a campionatului, care are un parcurs bun. Poli Iași e o formație periculoasă, care joacă destul de bine în deplasare, dar vrem să câștigăm, pentru că avem nevoie de toate cele trei puncte. E normal și logic să ne gândim la victorie. Oaspeții noștri de sâmbătă evoluează bine pe contraatac, dar atacă și pozițional periculos. Va fi greu, dar sperăm să câștigăm. Trebuie să facem un meci bun, complet, așa cum am jucat ultima dată acasă, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   

Dacă nu vom reuși un rezultat pozitiv, ne îndepărtăm de locurile de play-off. Așa că  disputa cu Poli Iași e decisivă pentru noi. Nu avem presiune, dar vrem să obținem victoria, ne e foarte necesară.  Noi, atacanții, avem o perioadă mai dificilă. Nu reușim să fructificăm ocaziile create. Sperăm ca mâine să înscriem și să aducem victoria, a spus atacantul Aurelian Chițu. 

 
Ținând cont că avem mare nevoie de puncte, meciul va fi foarte greu. Poli Iași e o echipă valoroasă a campionatului. Noi luăm fiecare meci în parte și încercăm să obținem maximul din el. Nu trebuie să dăm vina numai pe atacanți că nu se înscrie. Dar odată și odată ne vom descătușa, a precizat mijlocașul Alexandru Cicâldău  

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii