Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța S-au reluat acțiunile pentru deratizare în municipiu!

ro

17 Jun, 2024 11:19 533 Marime text
foto: Primăria Constanța
Primăria Constanța a reluat astăzi acțiunile de deratizare. Necesare pentru menținerea sănătății întregului oraș, momelile toxice sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri, cimitire și stațiunea Mamaia. Acestea se amplasează în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător.

Momelile conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător, transmite un comunicat al Primăriei Constanța. 
 

Rugăm constănțenii să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!
 
Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar.- mai punctează sursa citată. 

Citește și:

Licitații ConstanțaDGAS investește în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii