Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Hondiu, de la CS Farul, bronz la turneul de la Minsk „Bravo! Tu eşti campioana noastră!“

ro

22 Feb, 2016 00:00 2710 Marime text
 

Sportiva Daniela Poroineanu (fostă Hondiu), de la CS Farul Constanţa, a cucerit medalia de bronz la turneul internaţional A de Sambo de la Minsk (Belarus). Întrecerea a fost prima la care a participat pe 2016 campioana europeană en-titre.
 

„Daniela a făcut cele mai frumoase meciuri ale zilei. După un furt calificat al arbitrilor în meciul cu luptătoarea din Belarus, s-a mobilizat şi a zdrobit rusoaica, scor 8-0, în calificări. Iar pentru medalia de bronz a învins sportiva din Ucraina, cu luxare la picior. Bravo! Tu eşti campioana noastră!“, se arată pe pagina de Facebook „Sambo Romania“.

 
Daniela Poroineanu este sportiva din România cu cel mai strălucitor palmares în 2015. Lista sa de medalii internaţionale pe anul trecut e impresionantă: 1. Ianuarie - Cupa Mondială (Kazahstan) - bronz, 2. Februarie - Cupa Mondială (Belarus) - argint, 3. Martie - Supercupa Mondială (Rusia) - bronz, 4. Mai - Campionat European (Croația) - aur, 5. Iunie - Jocurile Europei (Baku, Azerbaidjan) - bronz, 6. Octombrie - Cupa Mondială (Rusia) - aur, 7. Noiembrie - Campionatul Mondial (Maroc) - bronz.

Sursa foto: Facebook (Sambo Romania)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii