Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletul Traian Petcu, sărbătorit cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani „Să ne trăiască, este eroul nostru în viaţă!“

ro

17 Apr, 2014 00:00 2996 Marime text
Cel mai în vârstă atlet din România care concurează încă, Traian Petcu, din Constanţa, a fost sărbătorit ieri, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 90 de ani. Sportivul veteran a primit acasă vizita Elenei Frîncu, fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, a lui Ilie Floroiu, directorul CS Farul, şi a lui Mihai Orzan, reprezentantul DJST. Din partea acestora, Traian Petcu a primit un tort, o pereche de adidaşi şi o diplomă de excelenţă, pe care scria:

„Domnului Traian Petcu, pentru o viaţă dedicată sportului. La Mulţi Ani!”. „Am vrut să-l invit la o masă de prânz, dar azi (n.r. ieri), tocmai de ziua lui, a trebuit să efectueze la stomatologie o lucrare dentară! Nu are voie să vorbească mult şi să stea în curent. I-am urat lui nea Traian să atingă şi 100 de ani, iar când va împlini această vârstă, să venim să-i aducem alţi adidaşi. Să ne trăiască, este eroul nostru în viaţă! Pentru mine, este o mare bucurie că am putut participa la această aniversare. Le mulţumesc şi rudelor sale pentru grija pe care i-o poartă“, a declarat Elena Frîncu. „Îl cunosc pe nea Traian de mulţi ani. E un exemplu de tenacitate în sport. Să concurezi la această vârstă e un lucru extraordinar“, a spus şi Ilie Floroiu, fost mare atlet, deţinător, de aproape 36 de ani, al recordurilor naţionale la 5.000 m şi 10.000 m. „Traian Petcu este o legendă a sportului constănţean. Sunt onorat că am putut participa la acest eveniment deosebit”, a declarat Mihai Orzan, fost campion de atletism. „Vizita şi cadourile primite m-au mişcat în mod deosebit. Sunt fericit că nu am fost uitat“, a arătat Traian Petcu. După ce a primit adidaşii, atletul veteran i-a încălţat bucuros şi i-a încercat prin curtea casei, în câţiva paşi în ritm alert alături de Ilie Floroiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii