Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renumele se obţine prin performanţă Ovidius Clinical Hospital va oferi servicii de calitate cu o echipă medicală de excepţie (galerie foto)

ro

10 Mar, 2014 00:00 16188 Marime text
Bloc operator dotat cu aparatură de ultimă generaţie, 34 de paturi de spitalizare continuă în specialităţi chirurgicale, farmacie, compartiment de endoscopie digestivă, diagnosticală şi terapeutică, bază de tratament, compartiment imagistică medicală, cabinete de consultaţii, laborator de anatomie patologică, piscină pentru kinetoterapie – sunt doar unele din dotările noii unităţi medicale care s-a deschis la Constanţa – Ovidius Clinical Hospital. Ieri, conducerea spitalului a invitat presa, pentru a prezenta constănţenilor serviciile pe care le oferă. La conferinţa de presă de ieri au participat: directorul executiv al Ovidius Clinical Hospital Adrian Moiciu, directorul medical – dr. Ion Aşchie, directorul de Îngrijiri – Mirela Răileanu, chirurgul Răzvan Popescu, medicii gastroenterologi Eugen Dumitru şi Luana Alexandrescu.
 
 Situat la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu, Ovidius Clinical Hospital se află la KM 202 pe DN 2A Constanţa - Hârşova, lângă Bavaria Motors, după cartierul Boreal. Acesta este primul spital privat din sud-estul ţării, cu investiţie 100% românească. Directorul executiv al spitalului Adrian Moiciu a declarat că „Noua unitate sanitară are nouă acţionari, medici constănţeni, printre care dr. Nicolae Ciufu, Carmen Ciufu, Cătălin Boşoteanu, chirurgul Răzvan Popescu. Investiţia în întregime este substanţială. Spre exemplu, într-un singur bloc operator s-au investit 300.000 de euro. Investiţia este unică în zonă şi vine ca o completare a serviciilor medicale existente”. Mai trebuie să precizăm că imaginea Ovidius Clinical Hospital fusese aleasă Gabriela Szabo, dar numirea campioanei pe funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului va schimba planul de promovare a noii unităţi medicale, care mizează pe performanţă încă din motto: „Renumele se obţine prin performanţă“.
 
Îngrijiri medicale de specialitate în 22 de domenii
 
Ovidius Clinical Hospital are ca principal profil chirurgia, având un total de 22 domenii în care poate asigura îngrijiri medicale de specialitate. Unitatea medicală are 34 de paturi pentru spitalizare continuă în specialităţi chirurgicale (chirurgie generală, urologie, ortopedie şi traumatologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, plastică, microchirurgie, reumatologie, recuperare, medicină fizică şi balneologie), din care cinci paturi ATI, 12 paturi pentru spitalizare continuă în specialităţi medicale (medicină internă, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie, nefrologie, oncologie medicală, diabet zaharat, boli metabolice), şapte paturi de spitalizare de zi şi un pat SPA. La acestea se adaugă trei săli de operaţie, bază de tratament, imagistică medicală, laborator de anatomie patologică, farmacie. Piscina pentru tratamentele balneare are camere de filmat subacvatice şi poate forma curenţi falşi de apă pentru procedurile curative. Constănţenii vor regăsi printre doctorii care formează corpul de specialişti ai spitalului nume care le-au sporit încrederea în actul medical de la Constanţa: chirurgul Răzvan Popescu, dr.Ion Aşchie, ortopezii Toma Cucu şi Eugen Rubeli (care vin de la fostul SOTRM Eforie), gastroenterologii Eugen Dumitru şi Luana Alexandrescu, Paris Stamule. În total 35 de medici de diferite specialităţi vor oferi servicii de calitate pentru pacienţii constănţeni şi nu numai. De asemenea, aici vor activa 60 de asistente medicale, infirmiere, brancardieri.
 
Servicii de calitate şi confort
 
„Spitalul Ovidius va însemna altă experienţă pentru pacienţi: începând de la salutul cald cu care vor fi întâmpinaţi la recepţie şi asistenţa de care se va bucura în orice moment, până la rezultatele tratamentului. Dincolo de toate, pacienţii vor fi impresionaţi de mediul în care au fost îngrijiţi, cu linişte şi odihnă, ideal pentru vindecare“, spun medicii de la Ovidius Clinical Hospital. Pacienţii care au asigurare medicală vor beneficia de reduceri. Spre exemplu, preţul unei operaţii de colecistectomie este de 4.000 de lei, iar pacientul asigurat va avea o reducere de 1.200 de lei. Preţul unei operaţii de drenaj biliar este de 4.500 de lei, iar a unei operaţii de obezitate se ridică la suma de 6.000 de lei. Spitalul are program de gărzi permanent. Programul de lucru pentru ambulator este zilnic de luni până vineri în intervalul orar 8.00-21.00 şi sâmbătă de la ora 8.00-15.00. De altfel, viziunea Ovidius Clinical Hospital este „Servicii medicale de rang înalt într-un spital unde grija pentru pacient este prioritatea principală”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ovidius Clinical Hospital 12 May, 2017 11:34 Buna ziua dl Balasescu Constantin. OCH organizeaza cursuri pentru tratarea obezitatii cu echipa de chirurgie bariatrica in fiecare luna la sediul spitalului. In cadrul cursului, veti afla informatii esentiale despre tratamentul obezitatii, veti discuta direct cu echipa mecicala si veti avea ocazia de a afla mai multe informatii de la pacienti operati. Va invitam pe 13 mai 2017 la un curs pentru obezitate la sediul spitalului. Participantii la curs vor primi un voucher cu o consultatie initiala gratuita la echipa de chirurgie bariatrica. Pentru a va inscrie si pentru alte informatii, va rugam sa sunati la nr de telefon 0241 480 400. Puteti citi mai multe la www.Ovidius-CH.ro. Va asteptam!
  • Balasescu Constantin 12 Apr, 2017 20:09 Am virsta de 64 ani,sint pensioner.Am cca 1,75m si cca 150 kg greutate.As dori sa ajung la in consult la spitalul dvs si daca se poate o,operatie de micsorare a stomacului.Greutatea mea I mi produce multe neplaceri...In 2012 am suferit in infarct si de atonci I au tratament,inclusiv pt subtierea sangelui.