Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 31 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cui este groapa din drum Săpată, abandonată, pietruită şi fără capac!!! Povestea unei gropi din Constanţa (galerie foto)

ro

21 Feb, 2013 20:42 2374 Marime text
groapa_2.jpgLa noi ca la nimeni. Dacă regiile care activează în municipiul Constanţa sapă gropi în trama stradală, pentru a repara eventualele avarii subterane la ţevi, şi pe care, apoi, uită să şi le acopere, în ajutor le sar hoţii de fer vechi. Cum? Simplu de tot! Sustrag tot ce găsesc pe stradă: capace, ţevi şi racorduri. Pietonii „îmbătaţi" de aerul primăvăratec riscă să cadă drept în gaura fără capac.

Reamintim că povestea celor două gropi, descoperite la intersecţia străzilor Maior Gheorghe Murea şi Mihai Viteazu din municipiul Constanţa a fost prezentată de noi în mai multe articole. Au fost săpate, abandonate zile în şir, apoi astupate cu piatră, apoi iarăşi uitate. Acum ... surpriză! A dispărut capacul!!! Peste câteva zile vom da din nou pe la cele două cratere să vedem ce s-a mai întâmplat cu ele, mai ales că... aici sunt banii dvs. Dacă dumneavoastră cunoaşteţi o situaţie similară, vă rugăm să ne-o semnalaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii