Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de modul în care avansează lucrările la șantierele de pe străzile din Constanța?

ro

16 Jul, 2023 18:00 1701 Marime text
 
 
  • Bulevardul Ferdinand, bulevardul 1 Mai, dar și alte rute importante din oraș au fost închise ori au avut recent traficul restricționat, pentru lucrări de asfaltare și amenajare.
Aproape în fiecare zi, Primăria Constanța anunță noi restricții de circulație pentru asfaltarea anumitor artere rutiere din oraș sau pentru decopertarea unor alte porțiuni de drum.
 
Constănțenii se plâng de praf, disconfort, gropi și ore pierdute în trafic și își exprimă îngrijorarea, dar și resemnarea cu privire la faptul că turiștii nu ar mai avea ce vedea în oraș sau nu ar mai putea ajunge la obiectivele turistice.
 
Sunt însă și voci care se arată optimiste cu privire la mersul lucrurilor, fiind de părere că situația este pe cale să se îmbunătățească.
 
Bulevardul Ferdinand, bulevardul 1 Mai, dar și alte rute importante din oraș au fost închise ori au avut recent traficul restricționat, pentru lucrări de asfaltare și amenajare.
 
În întreg acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Constanța
Trafic blocat în zona Gară spre Far (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii