Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Iată cu ce se confruntă cetățenii în urma lucrărilor de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu (FOTO + VIDEO)

ro

03 Aug, 2023 11:46 5890 Marime text
  • Lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu au rămas neterminate. Gropi semnalizate, dar nelucrate, stația de autobuz din zona Hotelului Dobrogea se află pe carosabil, autobuzele opresc pe lângă stație pentru că nu au loc de gropi să se oprească în stații, cu asta se confruntă cetățenii din Constanța.
 
Lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu au rămas neterminate. Gropi semnalizate, dar nelucrate, stația de autobuz din zona Hotelului Dobrogea se află pe carosabil, autobuzele opresc pe lângă stație pentru că nu au loc de gropi să se oprească în stații, cu asta se confruntă cetățenii din Constanța.

Cei care circulă în zona bulevardului trebuie să manifeste atenție sporită în trafic.
 


Amintim că, Garda de Mediu a aplicat, pe 20 iulie 2023, amenzi în valoare de 40.000 lei firmei de construcții care execută proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și stațiunea Mamaia”. Firma de construcții a fost sancționată pentru depozitare neorganizată a deșeurilor de moloz și asfalt, atât pe zona carosabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal.

Imaginile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța de astăzi, 3 august 2023, le puteți accesa în Galeria foto a materialului.





Citește și:
Garda de Mediu Constanța a amendat firma care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii