Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință la Casa de Cultură din Constanța cu aleșii locali PSD din județul Constanța. S-au prezentat rapoarte de activitate

ro

21 Jul, 2017 20:25 3358 Marime text
În această după amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța a avut loc o ședință a PSD Constanța cu aleșii locali din județ. Potrivit unor surse la ședință au participat aproximativ 300 de persoane. 

La ședință s-a discutat despre programul de guvernare sau despre fondurile primite de primari pentru obiectivele de investiții. De asemenea, primarul Decebal Făgădău și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu au prezentat rapoarte de activitate. 

Secretarul executiv al PSD Constanța, Lucian Lungoci a declarat pentru ZIUA de Constanța că în cadrul conferinței județene s-a discutat despre relaționarea cu organizația PSD Constanța a președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu și a primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău. A fost prezentat raportul de activitate dupa primul an de mandat  

”În cadrul conferinței s-au analizat și probleme organizatorice. Ultima conferință județeană a PSD Constanța a avut loc în 2015” - a mai precizat Lucian Lungoci. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BARZALE STEFAN 24 Jul, 2017 12:40 tov.Lungoci de care nu am auzit nu si-a anuntat membrii psd de aceasta sedinta la care erau multe lucruri de spus.barzale as.161 psd.