Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost alegeri la Organizația Femeilor Liberale din municipiul Constanța. Lista celor alese. Ce bărbați liberali au participat la ședință

ro

22 Oct, 2017 00:11 4118 Marime text
Consiliul de Coordonare Local al Organizației Municipale a OFL Constanța, întrunit în ședință sâmbătă, 21 octombrie a.c., a desemnat-o în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale din municipiul Constanța pe consilierul local municipal Adriana Câmpeanu.

 

În funcțiile de prim-vicepreședinte au fost alese Carmen Mirela Alecu și Filis Izmail, în timp ce vicepreședinți ai OFL Constanța au fost desemnate Mihaela Marica, Lisi Muțu, Mihaela Neagu, Iulia Nedelea, Marioara Manafu, Argentina Cocor Petcu, Mădălina Niculescu, Diana Pascu, Cristiana Popa și Anișoara Comăniță.

Din structura Biroului Permanent Local al OFL Constanța mai fac parte și nouă membri: Doina Enache, Simona Vasile, Lucreția Leucă, Camelia Ionescu, Mihaela Radu, Doina Arhire, Cristina Lăzărică, Aneta Iancu și Doina Baboi.


Președintele OFL Constanța, Adriana Câmpeanu, susține că „noua echipă își propune să lupte pentru dezideratele OFL, pentru politica de sprijinire în societate atât a femeii, cât și a copilului și a familiei, în vederea elaborării de programe și strategii în domeniu, pentru promovarea ideilor liberale, a programului, a activității și a preocupărilor PNL în rândul femeilor din România, precum și pentru instituționalizarea, respectarea și punerea în practică a principiului egalității de șansă în viața politică, economică și socială actuală”.

La ședința Consiliului de Coordonare Local al OFL Constanța au participat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, și vicepreședintele BPN al OFL, consilierul local Raluca Trandafir.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii