Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile interne încep în primăvară Liberalii nu se înţeleg în privinţa organizării Congresului

ro

23 Jan, 2017 00:00 2077 Marime text
PNL nu a căzut de acord asupra modului în care se vor desfăşura alegerile interne, după cum afirmă surse din PNL, potrivit cărora fostul lider al PDL Vasile Blaga vrea alegerile de sus în jos şi Congres în martie, iar aripa vechiului PNL se pronunţă pentru alegeri la bază începând cu luna februarie şi Congres în mai-iunie. 
 
„Încă nu s-a stabilit un calendar al alegerilor interne. Cel mai probabil, ele vor avea loc la nivelul tuturor organizaţiilor în luna martie“, a declarat preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir.
 
Deşi este prea devreme să se vorbească despre conturarea viitorului lider pe care îl va sprijini aripa fostului PDL, surse din partid spun că Blaga l-ar putea susţine pe eternul candidat Cătălin Predoiu. Cu toate că, oficial, Raluca Turcan nu şi-a anunţat intenţia de a candida pentru şefia partidului la Convenţie, surse din rândul liberalilor susţin că în aripa fostului PDL lupta pentru şefia formaţiunii se duce între actualul lider interimar şi Cătălin Predoiu, nefiind însă exclusă posibilitatea ca democrat-liberalii să pregătească în tăcere un alt candidat pentru Convenţie.
 
Pe de altă parte, la întâlnirea convocată de actualul secretar general, Marian Petrache, aripa fostului PNL a decis că este important să se prezinte cu un singur candidat la Convenţie. Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida Ludovic Orban şi Ovidiu Raeţchi, fiind vehiculată şi o revenire a lui Dan Motreanu, dacă acesta îşi va rezolva problemele în justiţie.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii