Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătorit de HC Dobrogea Sud Mesaj special scris pe tortul primit de antrenorul George Cirkovic de ziua sa de naştere (galerie foto)

ro

20 Jan, 2017 00:00 3054 Marime text
George Cirkovic, antrenorul viceliderei Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, a fost sărbătorit de echipă cu ocazia zilei sale de naştere, tehnicianul sârb împlinind 42 de ani.

Jucătorii şi membrii celorlalte staff-uri ale clubului, cărora li s-a adăugat şi fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Elena Frîncu, i-au cântat „La mulţi ani“ lui Cirkovic în vestiar şi i-au oferit un tort special, care a avut înscris şi un mesaj.
 
Cea care l-a citit a fost Elena Frîncu, vicecampioană mondială la handbal: „Când mulţi nu mai sperau… Tu ne-ai crezut! În jurul tău ne-ai strâns… Se refăcea echipa. În fiecare zi ne motivezi şi vrei mai mult, iar astăzi îţi urăm în cor: Să vină Cupa!!!“

Din nou pe harta handbalului european

George Cirkovic a fost felicitat şi pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud, unde i s-a urat: „La mulţi ani şi multe realizări, coach Ciro! Hai să readucem Constanţa pe harta handbalului european!“
 
HC Dobrogea Sud este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, unde va întâlni, pe 1 februarie, la Constanţa, echipa HC Odorhei, ocupanta locului trei în clasamentul primei ligi. La două zile după această partidă, HC Dobrogea Sud va susţine primul meci din 2017 în Liga Naţională, acasă cu CSU Suceava, în etapa a 17-a a campionatului.

La mulţi ani în Cipru! 

Clipe de bucurie la o aniversare şi în cantonamentul FC Viitorul din Cipru, unde Andrei Ciobanu, component al FC Viitorul II, a împlinit 19 ani. Fericitul eveniment a venit la scurt timp după ce un alt tânăr jucător de la echipa secundă a FC Viitorul, Mihai Ene, şi-a serbat majoratul. Pe site-ul oficial al Academiei Hagi au fost postate mesaje de felicitare la adresa ambilor fotbalişti, lui Andrei Ciobanu AH şi FC Viitorul urându-i „multă sănătate, fericire şi succes în carieră“. Gazdele FC Viitorul de la hotelul din Cipru i-au făcut o surpriză lui Andrei Ciobanu, un tort delicios.

Alte aniversări

Astăzi, alte trei persoane cunoscute din sportul constănţean îşi sărbătoresc ziua de naştere. E vorba de arbitrul de fotbal Iurgen Lică, de atleta Bianca Şiangă şi de fostul fotbalist Laurenţiu Florea. Iurgen Lică a ajuns la 24 de ani. Tatăl său este Marcel Lică, preşedintele SSC Farul Constanţa, fost arbitru internaţional şi observator, dar şi fost jucător şi preşedinte la FC Farul. Bianca Şiangă a împlinit 17 ani şi face atletism la CS Farul Constanţa, unde e pregătită de Eveline Lisenco. Laurenţiu Florea a făcut 36 de ani. El a jucat fundaş lateral sau central la FC Farul, timp de şase ani, între 2003 şi 2009. Ultima echipă la care a evoluat Laurenţiu este Callatis 2012 Mangalia, iar în cariera sa a mai activat la formaţii precum CSM Medgidia, CSM Ploieşti şi CSMS Iaşi.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii