Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE S-a stabilit adversarul HC Dobrogea Sud Constanța din primul tur preliminar al Ligii Europa

ro

20 Jul, 2021 09:34 2303 Marime text
  • Formația de pe litoral este cap de serie la tragerea de sorți de la Viena.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța își află astăzi adversarul din primul tur preliminar al Ligii Europa.

Tragerea la sorți are loc la Viena, de la ora 12.00.

Manșa întâi se va juca pe 28/29 septembrie, iar manșa secundă în 4/5 septembrie.

HCDS ar putea juca în această fază cu: Maccabi Rishon-Le-Zion (Israel), Vojvodina Novi Sad (Serbia), Valur Iceland (Islanda), Spor Toto SK (Turcia), Aguas Santas Milaneza (Portugalia),TTH Holstebro (Danemarca), Grupa Azoty SPR Tarnow (Polonia), MKR Sesvete (Croația), Fenix Toulouse (Franța), Bjerringbro-Silkeborg (Danemarca), Gornik Zabrze (Polonia), Fraikin BM. Granollers (Spania), Csurgoi KK (Ungaria), HK Malmö (Suedia), HC Kriens-Luzern (Elveția) sau RK Celje Pivovarna Lasko (Slovenia).

Chiar dacă suntem capi de serie, toți sunt adversari redutabili, așa că trebuie să fim în formă la ora meciurilor și să mergem mai departe pentru că anul acesta chiar ne dorim să jucăm în grupe. În competițiile interne ne dorim, ca de obicei, să ne batem pentru campionat și cupă, a declarat, potrivit site-ului official al clubului constănțean, Ionuț Stănescu, președintele clubului constănțean.

Formația de pe litoral a pus punct vacanței și s-a reunit în vederea demarării pregătirii pentru noul sezon.

La primul antrenament, condus de Djordje Cirkovic și George Buricea în Sala Sporturilor din Constanța, au luat parte 20 de jucători, inclusiv cei șase jucători transferați în această vară (foto): interul stânga bosniac Marin Vegar, centrul sloven Leon Rašo, interul dreapta croat Marko Buvinic, extrema dreaptă sârbă Strahinja Stankovic, centrul / inter stânga Liviu Caba și extrema stângă Mihai Loghin.

Alături de ei, s-au prezentat la reunire portarii Daniel Vasile, Gabriel Chilianu și Gabriel Preda, interii Vitaly Komogorov, Irakli Chikovani, Gabriel Ilie, Ionuț Stănescu, Andrei Bruj, pivoții Zoran Nikolic și Daniel Susanu, extremele Alexandru Andrei și Ionuț Nistor, plus juniorii Teodor Ștefan și Rareș Ștefan.

Echipa a efectuat și vizita medicală.

Urmează 14 zile de pregătire la Constanța, cu alergare dimineață la stadionul Farul și antrenamente după-amiază, joi și vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor. „Delfinii” vor pleca apoi în Serbia pentru un cantonament de două săptămâni, urmând să susțină și 4 meciuri amicale, cu Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac, Partizan Belgrad și, pe 13 august, cu SCM Politehnica, la Timișoara. Înainte de Supercupa României, cu Dinamo București, din 25 august, va mai fi un meci amical, se mai arată pe site-ul oficial al clubului.

UPDATE:

În urma tragerii la sorți, adversarul HCDS a fost desemnată echipa maghiară Csurgoi KK.



Turul dublei manșe se va disputa în Ungaria, pe 28 sau 29 august, în timp ce returul va avea loc la Constanța, pe 4 sau 5 septembrie.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii