Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Funda, glorie a FC Farul, socru mic la Constanţa Anamaria Funda s-a căsătorit cu Stere Mişa (galerie foto + video)

ro

11 Jun, 2016 00:00 22234 Marime text

Momente de mare bucurie pentru Constantin Funda, fostul fotbalist care a încântat timp de zece ani, de pe gazon, ca jucător, fanii FC Farul. Familiile Funda şi Mişa, ca şi rudele, cei apropiaţi şi prietenii lor, au fost în sărbătoare.
 
În prezent antrenor la echipa CS Năvodari, Funda (52 de ani) a fost socru mic la Constanţa, fiica sa cea mare, Anamaria, căsătorindu-se cu alesul inimii sale, Stere Mişa. Cununia religioasă s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Gheorghe“ din Constanţa, în a cărei curte Anamaria şi Stere au şi rostit „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă. Tinerii căsătoriţi activează în domeniul bancar.
 
Petrecerea, care s-a bucurat de o largă participare (470 de invitaţi), s-a desfăşurat la un complex renumit din Mamaia. Socrul mic a avut alături şi prieteni din lumea fotbalului, nelipsind foştii săi colegi de la FC Farul Petre Buduru (actualmente, conducător la campioana României, Astra Giurgiu), Constantin Gache şi Cristian Mustacă, dar nici Nicolae Lolea („primul meu antrenor adevărat“, după cum spune Funda), Mihai Terzi, Dumi Galani şi componenţii echipei de old-boys Ştiinţa Constanţa. Anamaria şi Stere au fost cununaţi de familia Mergeani (Tase şi Elena), naşul fiind un prieten vechi, din copilărie, al mirelui.

Au cântat formaţiile Gramoste şi Sonic Band


„A fost foarte frumos. Toată lumea s-a distrat foarte bine. Atmosfera a fost întreţinută de formaţiile Gramoste şi Sonic Band“, a declarat Constantin Funda, căruia, atunci când juca, i se spunea, graţie măiestriei sale fotbalistice, „Schillaci“ (după celebrul atacant Italian). „A fost o petrecere pe cinste!”, s-au arătat entuziasmaţi şi invitaţii.
 
Absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Anamaria a fost, în trecut, şi realizator de emisiune la o televiziune locală, iar acum e director zonal la o bancă. „Le mulţumim tuturor pentru această petrecere perfectă“, a spus mireasa. Pe lângă Anamaria, soţii Constantin şi Carmen Funda mai au o fată, Cristina, mai mică cu trei ani decât sora sa.

„Casă de piatră, multă iubire şi înţelegere!” 


Anamaria şi Stere au primit multe mesaje de felicitare, şi de la cei prezenţi, şi de la prieteni care n-au putut veni. „Casă de piatră, multă iubire şi înţelegere!”, „Vă felicit pe amândoi! Am înţeles că voia bună a fost la rang înalt. Casă cu temelie adânc fixată, după mintea şi sufletul vostru! Îi salut pe socrii mari cu mult drag, s-bâneadz preaclea!”, „Felicitări! Să aveţi parte de sănătate şi de o viaţă minunată împreună!”, „Casă de piatră şi toate gândurile bune!”, „Drumul vieţii să vă fie presărat cu tot ce-i mai frumos! Casă de piatră, Stere şi Anamaria!”, „Felicitări pentru noii căsătoriţi! O viaţă lungă şi fericită, plină de bucurii şi sănătate, iar fericiţilor părinţi ai mirilor viaţă lungă, ca să se poată bucura de nepoţi!”, „Felicitări pentru nunta ta, Anamaria! Ai arătat superb!”, „În această zi specială, vă doresc numai fericire! Sunt alături de voi cu toată dragostea!”, „Casă de piatră, copii sănătoşi şi norocoşi!”, „Vă doresc viaţă lungă împreună şi tradiţionalul «Casă de piatră!»” şi „Să fiţi fericiţi 1.000 de ani!”, au fost câteva dintre urări.
 

Citeşte şi

„Schillaci“ a jucat zece ani la FC Farul
Cum scotea Constantin Funda penalty-uri din jobenul de magician (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii