Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Fundașul Ionuț Larie, golgeterul actual al „marinarilor“. Toate golurile le-a înscris din penalty! (GALERIE FOTO)

ro

02 Oct, 2023 17:00 1127 Marime text

 
  • În ultima etapă de campionat, Farul Constanța a învins pe teren propriu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
 
În cele zece meciuri jucate până acum în ediția 2023/2024, Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a înscris de 15 ori, iar golgeterul „marinarilor“ este fundașul central Ionuț Larie, căpitanul formației!
 
Acesta a înscris de patru ori, iar toate reușitele au venit din penalty, trei în meciul Farul - FC Voluntari 4-1, jucat în etapa a doua, pe 22 iulie 2023, iar celălalt a fost înscris în ultima confruntare, Farul - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-1, din runda a 11-a. Acest gol a venit însă cu emoții, portarul advers, Roland Niczuly, fiind foarte aproape să respingă, mingea trecând pe sub el. 
 
„Nu contează că am marcat“
 
„Sper ca data viitoare să bată Budescu. Mă bucur că am marcat, dar nu aceasta contează, ci faptul că am câștigat.  Știam că va fi un meci dificil, dar am reușit să obținem cele trei puncte. Ne bucurăm că am câștigat. Suntem fericiți împreună cu suporterii. Important e că am învins. Trebuie să luăm puncte și să urcăm în clasament, întrucât obiectivul e să prindem turneul play-off. Jucăm la victorie și în meciul următor, la Galați, deși Oțelul are o singură înfrângere până acum. Va fi un meci dificil, dar ne dorim să luăm cele trei puncte și acolo, în urma unui meci foarte bun. Acasă suntem redutabili, altă echipă, ca să spun așa, dar trebuie să aducem puncte și de afară, dacă vrem să intrăm și anul acesta în play-off“, a declarat Ionuț Larie, la Farul TV.
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Ionuț Larie păstrează mingea cu care a reușit prima „triplă“ din carieră. „Sunt parțial fericit“ (GALERIE FOTO)

 
Căpitanul „marinarilor“ este urmat în topul golgeterilor formației de pe litoral de Louis Munteanu, Constantin Budescu, Ionuț Vînă (fiecare cu câte două goluri), Constantin Grameni, Enes Sali, Mateus, Nicolae Carnat și Adrian Mazilu (cu câte o reușită), cu mențiunea că Mateus și Carnat nu mai joacă la Farul.
   
„Chiar și eu mi-am bătut joc de acea ocazie“
 
Celălalt gol al „marinarilor“ din meciul cu Sepsi OSK, cel la victoriei, a purtat semnătura lui Constantin Budescu, aflat la a doua reușită la rând în campionat, după cea din partida câștigată cu Dinamo (scor 2-1), în care deschis scorul.
 
„Am obținut o victorie foarte importantă cu Sepsi, aveam nevoie de cele trei puncte și este foarte bine că le-am obținut. Mă bucur am marcat din nou, dar ce conta era victoria, pentru că am pierdut destule meciuri. Am avut multe ocazii și ne putem impune la un scor mai mare. Chiar și eu mi-am bătut joc de acea ocazie și ne-am chinuit până pe final, dar important e că nu am fost egalați. Ne dorim să legăm cât mai multe victorii, pentru a reveni acolo sus și să prindem play-off-ul. Lupta continuă, sunt meciuri foarte dificile, e un campionat destul de echilibrat. Nu e mare diferență între primele locuri și ultimele. Va fi o bătălie până la final“, a menționat Constantin Budescu, potrivit sursei citate.  
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:
 
Farul Constanța
Ce l-a nemulțumit pe Gheorghe Hagi. „Nu poți trece peste această fază atât de ușor! E inadmisibil!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii