Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polonez trimis în judecată pentru lipsire de libertate şi viol

ro

27 Jun, 2017 00:00 1691 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului polonez, în vârstă de 36 de ani, bănuit de lipsire de libertate şi viol.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanţa.
 
Până la acest moment, conform portalului instanţelor de judecată, nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Conform anchetatorilor, la data de 29 mai, respectivul cetăţean străin a efectuat o vizită la domiciliul fostei prietene, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Constanţa, unde, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi comis cele două fapte, după ce ar fi agresat fizic persoana vătămată, căreia ulterior i-ar fi sustras şi telefonul mobil.
 
În urma unor acţiuni specifice poliţieneşti, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei de Frontieră Române şi cu sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Constanţa, poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe cetăţeanul polonez, la data de 1 iunie, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore. La data de 2 iunie, cetăţeanul polonez a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii