Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Judecătorii din Bucureşti au amânat dosarul în care Dănuţ Căpăţînă a fost condamnat, în primă instanţă, la 13 ani de închisoare

ro

24 Apr, 2017 00:00 3647 Marime text
Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Bucureşti au acordat cel de-al cincilea termen în dosarul în care Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost condamnat, în primă instanţă, la 13 ani şi patru luni de închisoare.
 
Tot în acest dosar, Constantin Virgil Ivan, director general al unei societăţi comerciale, a fost condamnat la doi ani de închisoare.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 18 mai.
 
Într-un alt dosar, fostul şef al SCJU a fost condamnat de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.
 
Fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este judecat într-un alt dosar aflat tot pe rolul Tribunalului Constanţa. În prezenta cauză, Dănuţ Căpăţînă este acuzat de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, dar şi pentru conflict de interese, în formă continuată. Noul termen al acestui dosar a fost stabilit pentru data de 5 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii