Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între Spitalul Județean Constanța și un fost manager pentru nouă milioane de lei. Dosarul, amânat

ro

07 Jun, 2023 13:56 1252 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța Sfântul Apostol Andrei


Tribunalul Constanța
a amânat azi, 7 iunie 2023, procesul deschis de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța Sfântul Apostol Andrei în contradictoriu cu Dănuț Căpățînă, fostul manager al unității spitalicești.
 
Judecătorii au amânat procesul pentru luna data de 27 septembrie 2023, în vederea administrării probelor propuse.
 
Dosarul are indicativul 54/118/2018* și vizează o sumă de circa nouă milioane de lei pe care Spitalul Județean o pretinde de la fostul manager.
 
În luna mai, onstanța a decis repunerea cauzei pe rol pentru citarea pârâtului și la domiciliul avocatului care îl reprezintă.
 
Cazul se află în prezent pe rolul Secției a II-a Civile a Tribunalului Constanța, în materia Litigii cu profesioniștii, având ca obiect o acțiune în daune delictuale, deschisă de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, în contradictoriu cu Dănuț Căpățînă și, respectiv, cu SC Performance Profile SRL prin Cabient de Insolvență Cutov Alina, societate de al cărei nume se leagă cel al soției lui Căpățînă.
 
În paralel, la Tribunalul Tulcea continuă și procesul penal care îl vizează pe fostul manager Dănuț Căpățână.
 
Este vorba despre dosarul 8633/118/2017, în care fostul manager este judecat alături de omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
DNA Constanța a cerut sesizarea Curții Europene de Justiție! Solicitare respinsă
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/dna-constanta-a-cerut-sesizarea-curtii-europene-de-justitie-solicitare-respinsa-812485.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii