Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanţa se opune eliberării lui Victor Becali

ro

08 Dec, 2016 00:00 1350 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa au atacat decizia prin intermediul căreia Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată a lui Victor Becali.
 
Pe data de 6 decembrie, Judecătoria Medgidia a admis propunerea de eliberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. „Dispune eliberarea condiţionată a condamnatului Victor Becali, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei aplicate prin sentinţa penală nr. 238/2012 a Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală, mandat nr. 431/2014, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Contestaţia celor de la DNA va fi trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, care va lua o decizie definitivă.
 
Amintim că fostul impresar sportiv Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare.
 
Recent, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare. În cauză au mai fost condamnaţi Cristian Borcea, fostul preşedinte executiv al Clubului de fotbal „Dinamo” şi totodată inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, la şapte ani şi zece luni de închisoare, Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de detenţie, Ioan Becali, la şapte ani şi patru luni de închisoare. Mai departe, avocaţii George Antonie Iorgovan şi Daniel Costel Petre au fost şi ei condamnaţi: Iorgovan a luat un an cu suspendare, iar Petre s-a ales tot cu un an de închisoare, însă cu executare. Decizia nu este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii