Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Becali continuă demersurile pentru construirea unui parc eolian în județul Cosntanța

ro

25 Mar, 2024 10:07 751 Marime text
  • Familia Becali continuă demersurile pentru parcul eolian din județul Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de revizuire a Acordului de Mediu pentru proiectul firmei familiei lui George Becali.
 
Este vorba de proiectul „Amenajare parc eolian, construire statii de transformare electrice, reabilitare si extindere drumuri de exploatare existente, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comunele Dobromir si Baneasa, extravilan (conform CU nr. 68 din 27.07.2023), titular: Unitedpower Eolian SRL.
 
Proiectul revizuirii Acordului de Mediu nr. 2 din 25.02.2013 şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din Municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, Județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 16 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.
 
În vara 2023, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Unitedpower Eolian SRL.
 
Mai precis, mediul a decis că trebuie efectuată revizuirea evaluării impactului asupra mediului și revizuirea studiului de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amenajare parc eolian, reabilitare drumuri de exploatare existente, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în extravilanul Comunei Dobromir, Județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   

 
Unitedpower Eolian SRL
 
Societatea este fondată în anul 2021, iar pentru anul 2022 a raportat 127.905 lei, cu un profit de 7.408 lei. Conform termene.ro, firma are sediul social pe calea Floreasca nr. 91-97 din București. Asociați în firmă sunt Andreea Becali (fiica lui Giovanni Becali) – 25,56%, Asco Constructii SRL – 20,22%, Manuela Raluca Becali (soția lui Victor Becali) – 19,17%, Ioan Natură – 7,99%, Roinvest Consulting Group SRL – 7.94%, ten20 Professional Servicii SRL – 7.94%, Natură Becali Alina – 6,38% și Ioana Letiția Dragomir – 4,8%. Ioan Natură este administrator la companie.
 
Manuela Raluca Becali este asociat în Becali Sports SRL și în G&B Nord Invest SRL, cât și în Vavis Imobiliare SRL și Becali Business Management SRL. Dragomir Ioana Letiția apare în Free Fire SRL, Proiect Consult ACML SRl și Photovoltaic Energy Plant SRL. Ioan Natură apare în Natură Asociates SRL. Natură-Becali Alina apare în Becali Sport SRL și Grădina de Lângă Lac SRL.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
 Firma familiei Becali, răspuns de la Mediu pentru parcul eolian din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii