Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate Opt poliţişti au primit aproximativ 100 de ani de închisoare

ro

12 Feb, 2017 10:19 2123 Marime text
Opt polițiști bucureșteni au fost comnamnați la aproape 100 de ani de închisoare. Decizia au dat-o judecătorii de la Cornetu, într-un dosar în care oamenii legii sunt acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate, după o intervenție la un depozit de artificii. 

92 de ani de închisoare au primit în total cei 8 poliţişti bucureşteni, care după o intervenţie, în anul 2010, la un depozit de petarde şi artificii, au fost acuzaţi de procurori de lipsire de libertate şi tâlhărie, informează România TV.

În acuzaţii se arată că polţiţştii ar fi intervenit abuziv la respectiva acţiune, i-au încătuşat pe proprietarii depozitului, i-au bătut şi ulterior ar fi luat de acolo petardele, fără a întocmi procesele verbale.

Au fost ani lungi de procese, timp în care unii agenţi şi-au recunoscut faptele şi au primit pedepse cu suspendare, în timp ce alţi 8 lucrători din poliţie au primit 92 de ani de închisoare. 

Cea mai mare condamnare a primit-o poliţistul care a coordonat acţiunea, respectiv 20 de ani de închisoare. El susţine că tot dosarul este o înscenare şi că toţi cei condamnaţi vor face o contestaţie la tribunalul Ilfov, acolo unde decizia va rămâne definitivă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii