Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie realizată în Mamaia Nord APM Constanţa şi-a dat acordul pentru blocul de trei etaje al Doinei Ilie

ro

24 Aug, 2016 00:00 3137 Marime text
 

Doina Ilie şi-a anunţat intenţia de a ridica un bloc de trei etaje, cu destinaţia de locuinţe colective, în Năvodari, Mamaia Nord, zona Beach Land, strada B1.
 
În acest sens, Doina Ilie a anunţat Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa în vederea obţinerii deciziei etapei de încadrare. La rândul său, APM Constanţa a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+3E”, propus a fi amplasat Năvodari, zona Beach Land, strada B1,
 
Terenul, în suprafaţa de 1.000 mp, este situat în Mamaia Nord - Năvodari şi are un regim juridic - contract de concesiune între Ilie Doina Adriana şi Primăria Năvodari. Vecinătăţile pe care se va realiza construcţia sunt: la nord - alee acces, la sud - Lot 1/42 şi Lot 1/44 liber de construcţii, la est - parcela: Lot 1/45, imobil existent şi la vest - Lot 1/39, liber de construcţii.
 
Accesul auto şi cel pietonal pe parcelă se vor realiza din alee acces (teren al Consiliului Local Năvodari). Circulaţia staţionară este rezolvată în cadrul parcelei prin amenajarea a minimum şapte locuri de parcare cu intrare directă la aleea de acces. Imobilul ce urmează a se construi se încadrează în regimul de înălţime redus, fiind o
construcţie P + 3E. La parter vor fi amplasate un hol, casa scării şi şase unităţi locative, iar la etajele 1, 2 şi 3, câte şase unităţi locative. Peste etajul trei va exista o terasă circulabilă.
 
Finisajele interioare sunt alcătuite din: zugrăveli lavabile in camere, faianţă până la înălţimea +2,1 metri în băi, pardoseală din gresie în bucătărie şi băi, pardoseală din parchet laminat în camere şi tâmplărie interioară din lemn. Cât priveşte finisajele exterioare, acestea vor consta în tencuieli exterioare drişcuite şi zugrăvite cu vopsea lavabilă, tâmplărie exterioară din PVC, cu geam termopan şi balustrade din inox cu sticlă la balcoane şi terasă.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, proiectantul general al imobilului de trei etaje ce urmează să fie construit în Năvodari este SC Creo-Mixt SRL.

SC Creo-Mixt SRL, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, SC Creo-Mixt SRL are sediul social în Năvodari, strada D23 nr. 2-4, a fost înfiinţată în anul 1993 şi are un capital social, integral vărsat, în valoare de 5.000 de lei, compus din 500 de părţi sociale. În calitate de asociaţi ai societăţii sunt: Sabina Creţa, născută la data de 10 martie1987, în Mangalia, Constanţa, cu un aport la capital de 2.500 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Mona Creţa, născută la data de 25 august 1989, în Mangalia, Constanţa, cu acelaşi aport la capital şi aceeaşi cotă de participare la beneficii şi pierderi. Conform codificării CAEN, firma este specializată în „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii