Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:21 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Năvodari se plănuieşte construirea unui imobil de trei etaje destinat locuinţelor colective

ro

15 Aug, 2016 00:00 1915 Marime text
 

Localitatea Năvodari, în special Mamaia Nord, este una dintre cele mai atractive zone din Dobrogea. De curând, Doina Adriana Ilie a decis să facă investiţii în Năvodari. Astfel, în viitorul apropiat, acolo va apărea un imobil destinat locuinţelor colective.
 
În acest sens, beneficiarul proiectului, Doina Adriana Ilie, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu justificativ pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+3E“, în baza căruia să obţină aviz de la APM.
 
Terenul - cu o suprafaţă de 1.000 mp - pe care urmează să fie construit imobilul este amplasat în Mamaia Nord, Năvodari, zona Tabără copii, lot 1/41 + lot 1/43, judeţul Constanţa, cu următorul regim juridic: contract de concesiune între Ilie Doina Adriana şi Primăria oraşului Năvodari.
 
Imobilul propus spre edificare se încadrează în regimul de înălţime redus, fiind o construcţie P+3E cu înălţime maximă de 16,15 m (faţă de cota terenului amenajat - CTA). Dispunerea generală pe niveluri a funcţiunilor se prezintă astfel: parter - hol + casa scării, şase unităţi locative; etajele 1, 2, 3 - hol + casa scării, şase unităţi locative (pe nivel) şi terasă circulabilă peste etajul 3. Terenul pe care se va executa imobilul are următoarele vecinătăţi: la nord - teren CL Năvodari, alee acces; la sud - parcelă, lot 1/42 şi lot 1/44, liber de construcţii; la est - parcelă lot 1/45 - imobil existent; la vest - parcelă lot 1/39, liber de construcţii.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, proiectantul general al imobilului de trei etaje ce urmează să fie construit în Năvodari este SC Creo-Mixt SRL.

SC Creo-Mixt SRL, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, SC Creo-Mixt SRL are sediul social în Năvodari, strada D23 nr. 2-4, a fost înfiinţată în anul 1993 şi are un capital social, integral vărsat, în valoare de 5.000 de lei, compus din 500 de părţi sociale. În calitate de asociaţi ai societăţii sunt: Sabina Creţa, născută la data de 10 martie1987, în Mangalia, Constanţa, cu un aport la capital de 2.500 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Mona Creţa, născută la data de 25 august 1989, în Mangalia, Constanţa, cu acelaşi aport la capital şi aceeaşi cotă de participare la beneficii şi pierderi. Conform codificării CAEN, firma este specializată în „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.   

Ti-a placut articolul?

Comentarii