Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
00:35 22 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Satul de vacanţă Mamaia Control al OPC Constanţa la Cuptorul cu plăcinte. Fiecare poate trage singur concluziile (galerie foto+video)

ro

23 Jun, 2017 13:20 61507 Marime text
În aceste momente are loc un control al inspectorilor de la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa.

Acţiunea este în curs de desfăşurare în Satul de vacanţă-Cuptorul cu plăcinte.

Ce au găsit acolo inspectorii vă lăsăm să vedeţi în imaginile şi filmuleţele ataşate.

Totodată vă lăsăm să apreciaţi cât este de necesar să deschideţi ochii  mai mari, în calitate de turişti, dar mai ales de consumatori, atunci când când vreţi să serviţi ce.
Indiferent ce.
Potrivit inspectorului-şef al OPC Constanţa, Horia Constantinescu, inspectorii au găsit sute de kg de carne şi brânza depozitate în condiţii greu de imaginat, fără etichete sau indicaţii despre provenienţa şi termenul acestora.

UPDATE. 

Comisarii CJPC Constanţa urmează să aplice o amendă de aproximativ 30.000 de lei pentru neregulile constatate. Nu au fost încheiate toate documentele necesare, având în vedere că în timpul controlului patronul societăţilor a fugit de comisarii CJPC. 

UPDATE: 

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii SC Pelehra SRL, dar numărul de telefon de pe Registrul Comerţului este incorect. 
 
Sursa foto: CJPC Constanta

Citeşte şi: 

Micul lui Pelehra compromite "Cuptorul cu placinte" si Satul de Vacanta
 
Cuptorul lui Pelehra, la un pas de a fi inchis

Micii lui Pelehra sunt necorespunzatori consumului

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 24 Jul, 2017 22:37 Am mancat si eu acolo o placinta si am gasit o musca ....dezgustator sau mai demult am mancat mici care erau nefacuti si am avut dureri stomacale iar cea ce vad in poza este inadmisibil ,sunt un roman care vede si intelege un singur lucru :aceasta este o masinarie unde munces angajati cate 20 cu famili deci circa 100 persoane au ramas fara un sprijin ,un spatiu inchis si o afacere falimentara si oameni care pot sa faca toxi-infectie alimentara dar de ce ???????din pacate muncesc bucatar in Anglia de 14 ani si la orice control oameni sunt anuntati inainte controlu vine constata intocmeste rapoarte ajuta si in final statul castiga populatia are de munca iar afacerea merge de ce la noi nu merge ??????simplu statu nu s-e implica de aia nu sunt locuri de munca si economia nu merge . Hai sa vedem din alta perspectiva :o amenda de 100 mil un termen de 2 sapt .si un ajutor din partea organelor abilitate rapoarte si situati de igiena si altfel stateau lucruirle afacerea mergea clienti erau multumiti si angajati aveau de munca . Nu zic nu e bine amenda mare si gata dar economia nu merge asa un suport e bine venit chiar daca patroni sunt miliardari sau saraci ei au nevoie de sprijinu statului si organelor abilitate ca rotita din uriasa masinarie numita ECONOMIE sa mearga
  • Chiar el 24 Jun, 2017 00:57 Maine o sa fie deschis. Astia o sa scape de amenda sau chiar o sa plateasca pentru ca au de unde si treaba merge mai departe.
  • Stoica Radu Bogdan 23 Jun, 2017 18:12 PAPA BUNA PE LITORALUL ROMANESC ......MANCATI LA MARE SI MURITI ACASA ! ASA ESTE PE TOT LITORALUL, PUI TINUTI IN OTET SA DISPARA MIROSUL, MICI GATA IMPUTITI....MAJORITATEA INGREDIENTELOR EXPIRATE SI CONDITII IMPROPRII LA PRET DE COASTA DE AZUR!
  • laurentiu 23 Jun, 2017 18:01 parca e din evul mediu...omul sfinteste locul
  • Constantean 23 Jun, 2017 14:20 La cati bani a castigat putea avea minimul de respect pentru clienti si sa fac o renovare frumoasa si decenta cu spatii de depozitare corespunzatoare.... Si sa angajeze personal care sa fie supravegheat si sanctionat cand nu-si face treaba..... daca vrei se poate dar cum deobicei la noi hai sa facem bani e mai usor decat hai sa fim buni....asta e rezultatul