Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa "Cuptorul cu plăcinte" din Satul de Vacanţă este în continuare deschisă. Ieri CJPC Constanţa a găsit mici cu muşte sau expiraţi de un an de zile (galerie foto+video)

ro

24 Jun, 2017 14:56 31480 Marime text
Localul din Satul de Vacanţă, Cuptorul cu Plăcinte funcţionează în continuare, deşi ieri echipa de control din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa a descoperit un număr foarte mare de nereguli. Comisarii au descoperit sute de kilograme de carne depozitată în condiţii improprii, mici cu muşte, muştar ţinut în găleţi de vopsea lavabilă, iar condiţiile în care erau preparate alimentele sunt greu de imaginat. 

Cu toate acestea, nu s-a putut lua decizia sistării activităţii localului respectiv pe loc, decizia putând fi luată cel mai devreme luni, deoarece Regionala de care aparţine CJPC Constanţa nu lucrează în week-end. Potrivit directorului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu nu s-au finalizat nici documentele pentru aplicarea unei sancţiuni fiind lansată o ivintaţie pentru conducerea localului pentru a se prezenta la sediul CJPC Constanţa. 

Reamintim că în timpul controlului patronul societăţii a fugit şi nu au putut fi încheiate documentele. HDirectorul CJPC Constanţa a declarat ieri că pentru neregulile constatate unitatea riscă o amendă de aproximativ 30.000 de lei. 

Potrivit inspectorului-şef al OPC Constanţa, Horia Constantinescu, inspectorii au găsit sute de kg de carne şi brânza depozitate în condiţii greu de imaginat, fără etichete sau indicaţii despre provenienţa şi termenul acestora.

Având în vedere că în week-end nu poate fi sistată activitatea localului, până luni, turiştii şi constănţenii care nu au aflat încă despre pericolul care îi paşte dacă mănâncă produsele comercializate acolo se pot alege cu o toxiinfecţie alimentară. 

"Luni voi transmite regionalei un punct de vedere, pentru a face un comunicat de presa si bineinteles pentru emiterea dispozitiei de oprire a activitatii" - a mai precizat Horia Constantinescu. 


Citeşte şi: 

Satul de vacanţă Mamaia Control al OPC Constanţa la Cuptorul cu plăcinte. Fiecare poate trage singur concluziile (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii