Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia lui Ghiţă Pelehra şi-a extins afacerile. Iată cu ce se va ocupa!

ro

09 Nov, 2017 00:00 3887 Marime text
Familia Pelehra, care deţine Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă, şi-a deschis trei firme noi: LAR Bob cu Bob SRL, care se va ocupa de cultivarea plantelor nepermanente, IP Angro Industry SRL, care se va ocupa de depozitări, şi Naturalit Legumpro SRL, care se va ocupa de hoteluri alte facilităţi de cazare similare.
 
În baza cererii nr. 137468 din data de 17.10.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii LAR Bob cu Bob SRL, cu sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu. Noua societate se va ocupa de cultivarea plantelor nepermanente; cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plante leguminoase şi plante producătoare de seminţe oleaginoase. Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Fondatorii LAR Bob cu Bob SRL sunt Luminiţa Alexandru şi Ghiţă Pelehra. Administratorul firmei este Luminiţa Alexandru.
 
De asemenea, în baza cererii nr. 137410 din data de 17.10.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii IP Angro Industry SRL. Firma va avea sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu şi se va ocupa de depozitări. Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Fondatorii IP Angro Industry SRL sunt Iancu Pelehra şi Ghiţă Pelehra. Administratorul firmei este Iancu Pelehra.
 
Mai mult, în baza cererii nr. 137460 din data de 17.10.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Naturalit Legumpro SRL, cu sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu. Domeniul principal de activitate al firmei este hoteluri alte facilităţi de cazare similare. Naturalit Legumpro SRL are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Fondatorii Naturalit Legumpro SRL sunt Ghiţă Pelehra şi Alexandru-Mircea Alexandru. Administratorul Naturalit Legumpro SRL este Alexandru-Mircea Alexandru.
 
Deciziile de constituire, înmatriculare şi înregistrare a celor trei societăţi au fost publicate în Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii