Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satul de vacanţă Mamaia Control al OPC Constanţa la Cuptorul cu plăcinte. Fiecare poate trage singur concluziile (galerie foto+video)

ro

23 Jun, 2017 13:20 68391 Marime text
satul de vacanta mamaia control al opc constanta la cuptorul cu placinte fiecare poate trage singur concluziile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 24 Jul, 2017 22:37 Am mancat si eu acolo o placinta si am gasit o musca ....dezgustator sau mai demult am mancat mici care erau nefacuti si am avut dureri stomacale iar cea ce vad in poza este inadmisibil ,sunt un roman care vede si intelege un singur lucru :aceasta este o masinarie unde munces angajati cate 20 cu famili deci circa 100 persoane au ramas fara un sprijin ,un spatiu inchis si o afacere falimentara si oameni care pot sa faca toxi-infectie alimentara dar de ce ???????din pacate muncesc bucatar in Anglia de 14 ani si la orice control oameni sunt anuntati inainte controlu vine constata intocmeste rapoarte ajuta si in final statul castiga populatia are de munca iar afacerea merge de ce la noi nu merge ??????simplu statu nu s-e implica de aia nu sunt locuri de munca si economia nu merge . Hai sa vedem din alta perspectiva :o amenda de 100 mil un termen de 2 sapt .si un ajutor din partea organelor abilitate rapoarte si situati de igiena si altfel stateau lucruirle afacerea mergea clienti erau multumiti si angajati aveau de munca . Nu zic nu e bine amenda mare si gata dar economia nu merge asa un suport e bine venit chiar daca patroni sunt miliardari sau saraci ei au nevoie de sprijinu statului si organelor abilitate ca rotita din uriasa masinarie numita ECONOMIE sa mearga
  • Chiar el 24 Jun, 2017 00:57 Maine o sa fie deschis. Astia o sa scape de amenda sau chiar o sa plateasca pentru ca au de unde si treaba merge mai departe.
  • Stoica Radu Bogdan 23 Jun, 2017 18:12 PAPA BUNA PE LITORALUL ROMANESC ......MANCATI LA MARE SI MURITI ACASA ! ASA ESTE PE TOT LITORALUL, PUI TINUTI IN OTET SA DISPARA MIROSUL, MICI GATA IMPUTITI....MAJORITATEA INGREDIENTELOR EXPIRATE SI CONDITII IMPROPRII LA PRET DE COASTA DE AZUR!
  • laurentiu 23 Jun, 2017 18:01 parca e din evul mediu...omul sfinteste locul
  • Constantean 23 Jun, 2017 14:20 La cati bani a castigat putea avea minimul de respect pentru clienti si sa fac o renovare frumoasa si decenta cu spatii de depozitare corespunzatoare.... Si sa angajeze personal care sa fie supravegheat si sanctionat cand nu-si face treaba..... daca vrei se poate dar cum deobicei la noi hai sa facem bani e mai usor decat hai sa fim buni....asta e rezultatul