Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raim rămâne cu patru ani!

ro

02 Oct, 2015 00:00 2618 Marime text
Raim Iuzeir, din Mangalia, rămâne cu pedeapsa de patru de ani de închisoare, aplicată de Curtea de Apel Constanţa. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Raim IuzeirVasile Dumitru şi Iusein Sinan Suliman au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, potrivit cărora „în luna martie a anului 2012, în urma cumpărării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis că va achita proprietarului, persoană vătămată, suma de 33.000 de euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes“.
 
Banii ar fi reprezentat o parte a prestaţiei promise în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată, conform DNA.
 
„Inculpatul însă nu a achitat acesteia din urmă decât suma de 13.000 de euro, iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan şi de Dumitru Vasile, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunţe la încercarea de a recupera de la inculpatul Iuzeir Raim, pe căi legale, restanţa de 20.000 de euro“, au mai arătat magistraţii.
 
Pe data de 15 mai, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Raim Iuzeir la patru ani de închisoare. Vasile Dumitru şi Iusein Sinan Suliman au primit câte un an şi zece luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii