Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă filă în dosarul „Păgubiţii Vectra”

ro

10 Dec, 2013 00:00 2236 Marime text
Ieri, judecătorii Tribunalului Constanţa au menţinut măsura suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a SC Vectra Imobiliare SRL, SC Vectra Construct SRL şi SC City Invest SRL.
 

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa cu recurs în termen de 3 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. După cum arătam şi în ediţiile trecute, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a celor trei firme s-a luat după ce mai multe părţi vătămate din dosarul „Păgubiţii Vectra” au formulat o cerere în acest sens. Amintim că, la data de 17 decembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Roșu, Gabriel Moise şi Cosmin Moldoveanu, reprezentanţi ai celor trei firme mai sus precizate.

În cauză, organele de anchetă vorbesc despre înşelăciuni cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, şi asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni. „În perioada 13 februarie 2007 - 28 martie 2009, inculpaţii Roșu Adrian, Moise Gabriel şi Moldoveanu Cosmin, în calitate de persoane fizice ori de reprezentanţi ai SC Vectra Imobiliare SRL, SC Vectra Construct SRL şi SC City Invest SRL, au indus în eroare 189 de persoane (părţi vătămate în cauză), angajându-se ca, în calitate de dezvoltatori imobiliari, să construiască apartamente într-un număr de 16 vile situate în municipiul Constanţa”, conform DNA. Următorul termen al dosarului a fost stabilit pentru data de 18 decembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii