Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

ro

03 Mar, 2024 15:47 2302 Marime text
Adrian Roșu-primar Fântânele, județul Constanța și Mihalache Neamțu, primarul comunei Rasova, din județul Constanța ambii aflați în mandat din partea PNL, ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD.

Facem precizarea că cei trei vor candida în afara de cei trei deja anunțați. Alături de ei și primarul de la Corbu, Vasile Lumînare (actual PMP)

Amintim că, după ce își va încheia acest mandat în calitate de membru PNȚCD, la alegerile din data de 9 iunie primarul din Cogealac va candida pentru un nou mandat din partea organizației PSD. 

Deasemenea, Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a anunțat pe pagina sa de Facebook că mai mulți edili de la alte partide - inclusiv din județul Constanța- au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea Partidului Social Democrat.

Printre aceștia se numără și primarul comunei Săcele din județul Constanța, Ion Oprea care a anunțat că pentru un nou mandat va candida din partea PSD, după ce la alegerile trecute a candidat din partea PNL. Deasemenea, amintim că, primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța. 

 


Citește și:

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD„Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

 Primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța

Primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii