Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metin Cerchez, fostul politist Tirpan si victimele lui Bahaian

ro

26 Jan, 2010 03:13 6536 Marime text
cap_2.jpg# „Este absurd!" - a catalogat comisarul-şef Mihai Tîrpan acuzaţiile aduse de Metin Cerchez

Cazul Băhăian pare să aibă ramificaţii din ce în ce mai interesante, dar şi mai neaşteptate. Metin Cerchez îl acuză pe fostul adjunct al Poliţiei Transporturi Constanţa, comisarul-şef Mihai Tîrpan, că nu ar fi plecat urechea la sfaturile şi la suspiciunile sale cu privire la cadavrele descoperite în Canalul Dunăre-Marea Neagră (potenţiale victime ale clanului Băhăian, în opinia lui Cerchez), ci ar fi preferat, în schimb, să se pensioneze, la adăpostul verdictului de „sinucidere".

metin_cerchez.jpgÎn replică, fostul adjunct de la Transporturi susţine că, în cazul femeii aruncate în Canal cu o placă de beton legată de trup, niciodată nu s-a luat în calcul ipoteza unei sinucideri. „Este absurd!" - a catalogat Tîrpan acuzaţiile aduse de Cerchez. „Când am prezentat la OTV cele două cadavre găsite în Canal - femeia legată şi prinsă în beton şi bărbatul, om de afaceri - comisarul Tîrpan de la Poliţia Transporturi a zis că e vorba de sinucideri şi apoi a ieşit la pensie... De ce? Am zis că dacă se va seca pentru o săptămână canalul, o să vă îngroziţi", scria Metin Cerchez în legătură cu deja celebrul caz Băhăian, relatat pe larg în mass-media. Contactat telefonic, Cerchez povesteşte că, deşi nu ştia despre cazul Băhăian în sine, avea informaţii potrivit cărora Olga Bostan, femeia de 56 de ani legată de placa de beton şi aruncată în Canal, ar fi fost asasinată de cămătari. Informaţii similare ar fi avut şi despre Petre Cristea, bărbatul de 55 de ani găsit mort în Canal cu două pietre legate de gât, asupra căruia poliţiştii au descoperit un telefon mobil. Metin Cerchez susţine că cele două cadavre s-ar încadra în profilul victimelor lui Băhăian. Totuşi, el spune că fostul adjunct al Poliţiei Transporturi Constanţa, dar şi procurorul de caz şi medicul legist au rămas surzi la ipotezele sale potrivit cărora cei doi ar fi fost asasinaţi şi nu s-ar fi sinucis. Comisarul-şef Tîrpan declară, în replică, faptul că nu ar fi susţinut vreodată că femeia legată de placa de beton s-ar fi sinucis. „Eu n-am spus niciodată că Olga Bostan ar fi comis sinucidere", a spus comisarul-şef, adăugând că nu mai ţine minte exact cum au stat lucrurile în cazul lui Emilian Leonte, una dintre victimele lui Băhăian descoperite în canal. „Totuşi", a declarat Tîrpan, „dacă un medic legist spune că moarta a fost cauzată de asfixia mecanică, adică prin înec, iar procurorul de caz confirmă, ce poate face poliţistul?". „Niciodată nu s-a luat în calcul ipoteza sinuciderii în cazul Olgăi Bostan", a conchis Mihai Tîrpan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • metin cerchez 26 Jan, 2010 15:45 va supara cind cineva spune adevarul? traiti din spaga furt si cu coloana frinta....diferenta este ca nu mi e frica decit de Dumnezeu...Iarta-i Doamne ca nu stiu ce zic...este usor sa arunci cu noroi dar stiu ca sint curat pe cind voi niste lasi acceptati situatia de diaree pe care zilnic o mincati...cazul medgidia este un caz tipic de razbunare al celui mai corupt procuror nita omul lui deliorga si basecu-l-a eliberat pe criminalul albanez bleni care a ucis o familie iar fetita de 8 ani amlia au ingropat-o de vie ...doar interventi a pe atunci a deputatului metin cerchez a facut ca blenis sa fie arestat pe aeroportul otopeni ....aveti copii cei care minacati diaaree? sa dea dumnezeu sa treceti prin clipele prin care au trecut rudele fetitei ingropate ....nita si ceilalti corupti si au luat bani atunci ...cit despre elodia e si aea mama unui copil si fica unel mame
  • Mariana 26 Jan, 2010 11:09 Unele persoane care se stie ca se ocupau de droguri acum se ocupa de alte nenorociri si faradelegi...oare cum de ii mai tine pamantul?
  • De ce va compromiteti? 26 Jan, 2010 10:47 Este absolut delirant ca acest Metin Cerchez, o scursura umana, isi face loc in media. Nu v-ati convins pana acum cine este acest individ? Nu ati inteles ca este un paranoic si se baga peste tot unde este murdar si pute? Ne-a facut orasulde ras cand a aparut la OTV in cazul ELODIA, apoi a aparut in cazul strigoiului de la Medgidia (este cercetat penal pentru instigare la profanare de morminte) etc... De ce il mai promovati pe acest golan?