Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Captură importantă de ţigări de contrabandă. Unde urmau să fie comercializate (galeria foto)

ro

21 Apr, 2017 13:41 4571 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat un cetățean român care transporta aproximativ 40.000 ţigarete de contrabandă în vederea comercializării într-un târg de legume și fructe.

În data de 21.04.2017, în urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au oprit în trafic, pe raza municipiului Constanţa, un camion condus de cetăţeanul român M.L., în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava, despre care deţineau informaţii că transporta ţigări de contrabandă.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, 23 tone cartofi și 3 tone de porumb, în vederea comercializării într-un  târg de legume de pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mijlocului de transport si au descoperit, ascunse în cabina camionului, 1.960 pachete de tigari, marca Rothmans, cu timbru fiscal de Ucraina.

Șoferul a declarat că a achiziționat țigările din localitatea de domiciliu de la persoane necunoscute și intenționa să le comercializeze  în târg.

În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 19.600 lei, iar  ansamblul format din camionul Scania și remorca marca Schwarzmuller, în valoare de  15.000 euro, a fost indisponibilizat.

Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă - deţinerea, transportul şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rafael 24 May, 2017 10:13 In abator in constanta se vand Țigări de contrabanda si poliția doarme
  • BARZALE STEFAN 27 Apr, 2017 11:47 SA O LASAM BALTA,AU FACUT POZE CU CATEVA CARTOANE DE TIGARI ASTA NU ESTE CAPTURA IMPORTANTA.IN PIATA TOMIS III SE VINDE TIGARI LA GREU,NIMENI NU INTERVINE.