Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chelu de la Parazitii a agresat o femeie in Costinesti

ro

08 Aug, 2005 00:00 2828 Marime text

Nervos pentru ca a fost fotografiat

Victima este o tanara din Constanta

O femeie in varsta de 30 de ani sustine ca a fost agresata in urma cu doua zile de un membru al formatiei de muzica "Parazitii". Monica Panaitescu, din Constanta, a declarat politistilor din Costinesti ca, in timp ce se afla la o terasa din statiune, a fost agresata de o persoana despre care stia ca face parte din trupa "Parazitii" si care se numeste Chelu. Acesta s-a repezit asupra femeii in momentul in care Monica Panaitescu a incercat sa-l fotografieze. In urma bruscarii, tanara a scapat din mana un aparat foto marca HP Photosmart M-22, in valoare de 500 de lei, care a si fost avariat. Cercetarile au fost demarate de politisti in vederea stabilirii exacte a cauzelor si imprejurarilor in care s-au petrecut cele sustinute de femeie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Clau 03 Oct, 2010 18:51 Daca vrei o poza trebuie sa-l intrebi daca vrea sa fie pozat, e ca si cum la mine ar veni o fata sa-mi faca o poza...ce as face? I-as da o lopata peste mufarina ca sa invete bunele maniere si m-ar durea in pix de aparatul ei de fotografiat in valoare de 500 de lei. Dar eu cred ca aia era prostituata neplatita de Cheloo si acuma se sparge in figuri.
  • fara nume 12 Sep, 2010 02:50 hei! si ce?, individa aceasta sa nu filmeze fara sa-i ciara permisul,ma bucur ca a agresat-o bravo chelu,sunt costient ca nu e un gest bun dar cu numele ala cred ca merita,si aici nu pune toate amanuntele