Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Anunț important pentru constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord!

ro

02 Apr, 2024 09:24 571 Marime text
foto: Primăria Constanța
Colectați responsabil deșeurile voluminoase! 

Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie  în containerul amplasat pe strada Pescarilor, bloc FZ 26.

Ce puteți depozita în aceste containere: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Ce NU puteți depozita în aceste containere: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

O companie din Turcia deschide o fabrică uriașă în România. Tehnologia va folosi deșeurile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii