Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente în lanţ în Constanţa Mai multe maşini avariate, printre care şi o ambulanţă

ro

25 Jan, 2016 00:00 2150 Marime text


Nici în acest weekend Constanţa nu a dus lipsă de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Astfel, sâmbătă dimineaţă a avut loc un accident pe strada Mircea cel Bătrân, lângă colegiul cu acelaşi nume. Au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Galaţi, iar celălalt în Constanţa. Şoferul maşinii marca Seat, din Galaţi, le-a spus poliţiştilor locali care se aflau în zonă că ar fi încercat să intre în parcare pentru că urma să susţină un examen, însă din spate ar fi intrat şoferiţa din Constanţa, care l-ar fi împins cu maşina pe scările Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“. Astfel, maşina galbenă a rămas suspendată pe scări, fiind avariată faţă-spate. Ambii şoferi au plecat către secţia de Poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat.
 
În aceeaşi zi, în jurul orei prânzului, a avut loc un accident rutier pe strada Soveja din Constanţa, în zona Primo. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie. Impactul s-a produs între două autoturisme, un Mercedes şi o Dacia Logan. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.
 
Duminică dimineaţă, o ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în sensul giratoriu din zona supermarketului Cora Brătianu. Maşina Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa se deplasa la un caz medical spre Valu lui Traian, când şoferul unui autovehicul care circula dinspre cartierul CET a acroşat-o. Şoferul de pe ambulanţă spune că celălalt conducător auto a intrat în sensul giratoriu fără să se asigure şi fără a ţine cont că aceasta avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase de avertizare. De aici şi până la a acroşa ambulanţa aflată în misiune nu a mai fost decât un pas. Din fericire, nu au existat răniţi, incidentul rezumându-se doar la pagube materiale. Pe de altă parte, şoferul buclucaş s-a ales cu permisul suspendat, pentru neacordare de prioritate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii