Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Nea Puiu şi-a amintit că este liberal. Şi că ideile lui, cele învechite, nu mai corespund cu ale celor de acum

ro

09 Sep, 2017 00:00 3218 Marime text
Zilele trecute, marele şoc al politicii noastre de la Constanţa. Aşa, pe la apus, zbârnâiau telefoanele mai dihai ca la 112.
Ce e? Ce e?
 
Se întrebau toţi, fiindcă se aşteptau la marea ştire de presă pentru a se mai dezmorţi un pic atmosfera îmbâcsită de copii arşi în incendiu, tragedii rutiere şi alte dezastre provocate de erori umane, dar nu numai.
 
Când colo, în loc de una dezastruoasă, ne-am trezit cu una de râsul lumii. De nu mai ştiam ce să credem: este vreo glumă a unui zvonac sau este ceva mai rău şi aşa s-a ajuns la presă.
Bomba era: a demisionat din PNL Puiu Haşotti!
 
Hopa!, mi-am zis. Ce-o mai fi şi asta? Ba am fost şi mai bulversat de întrebarea unei colege: „Dar Puiu Haşotti mai era în PNL?“ Nici mie nu îmi venea să cred că era un anunţ real, mai ales că, de la alegerile parlamentare, ceva mai dinainte, de Haşotti nu se mai auzise nimic.
 
Ce mai ştiam de el era de pe vremea lui Radu Mazăre, când pactiza cu toate ideile PSD-ului, deşi taberele erau diferite. Susţinea proiectele Constanţei, cum spunea atunci când Mazăre îl lăuda şi îl aprecia pe nea Puiu.
Că doar ne amintim, nu-i aşa?
 
Şi uite-aşa ne-am petrecut mijlocul săptămânii: cu câteva momente distractive cu referire la demisia din PNL! De ziceai că a demisionat Trump.
Bine că nu a gustat nimeni gluma.
Şi toţi au zâmbit.
Nimeni nu şi-a pus întrebarea dacă este real zvonul, dacă este diversiunea vreunei tabere adverse, deşi nimeni nu putea să îl duşmănească.
Pentru că şi Haşotti, ca şi echipele noastre de fotbal de la Constanţa, nu putea bate pe nimeni.
Unii la vot, alţii la goluri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii