Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui a atribuit contracte Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa în anul 2012 (XI)

ro

16 Dec, 2017 00:00 23730 Marime text
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a atribuit prin cumpărare directă, în perioada 2010 - 2016, 154 de contracte. Cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta lista acestor contracte, precum şi beneficiarii lor.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, SC Epic Web SRL a beneficiat, în perioada 15 martie - 31 decembrie 2012, de un contract în valoare de 3.887,40 de lei, obiectul fiind „serv. reconstruire site-ul DSPJ Constanţa“. Potrivit Registrului Comerţului, SC Epic Web SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt Alina Mihaela Ţuţuianu, născută la data de 24.03.1979, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Andrei Stoenescu, născut la data de 7 mai 1977, Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Potrivit Registrului Comerţului, SC Epic Web SRL se ocupă de „activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei“.
 
Mai departe, Compania IFMA (Întreprinderea de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare) a beneficiat, la data de 29 februarie, de un contract în valoare de 297,60 de lei, obiectul fiind „servicii lift“. Registrul Comerţului arată că IFMA are sediul social în Bucureşti, Sectorul 6. Ca acţionari persoane juridice apar Weybridge Mobiliare SRL, cu sediul social în comuna Mogoşoaia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 56,5308%, şi Mac-Puar CIM, cu sediul social în Spania, cu o cotă de participare de 42,3986%. Lista de acţionari deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,8799%. Activitatea principală a companiei IFMA este „fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat“.
 
Compania Naţională Imprimeria Română a beneficiat, în perioada 10 mai - 31 decembrie 2012, de un contract în valoare de 30.000 de lei, obiectul fiind „imprimate“. Potrivit www.cnin.ro/legislatie.php, Imprimeria Naţională este persoană juridică română, având forma juridică de societate comercială pe acţiuni cu capital integral de stat. Sediul social al Imprimeriei Naţionale este în municipiul Bucureşti. Imprimeria Naţională are ca obiect principal de activitate imprimarea, tipărirea, administrarea, difuzarea, expertizarea şi evidenţa hârtiilor de valoare, a formularelor tipizate cu regim special, comune sau specifice pe economie, precum şi alte activităţi stabilite prin statutul prevăzut în anexa la prezenta ordonanţă de urgenţă. De asemenea, tot potrivit sursei mai sus citate, Imprimeriei Naţionale i s-a încredinţat producerea cu titlu de exclusivitate a hârtiilor de valoare de natura timbrelor, a banderolelor sau a etichetelor utilizate la marcarea produselor supuse accizelor, certificatelor de trezorerie, bonurilor de tezaur, timbrelor fiscale, formularelor necesare pentru administrarea impozitului pe venit, conform obiectului său de activitate.
 
Mai mult, Imprimeriei Naţionale i s-a încredinţat în mod direct şi unic gestionarea sistemului unitar de înscriere şi numerotare a formularelor tipizate cu regim special, inclusiv a formularelor pe suport electronic, gestionarea activităţii de producere şi distribuţie a biletelor de tombolă, de pronosticuri (pariuri) sportive, de pariuri de orice fel şi a cartoanelor pentru jocuri de tip bingo desfăşurate în săli de joc, prin reţele de televiziune sau prin mijloace de transmisie asimilate, conform obiectului său de activitate.
 
Compania Rompetrol a beneficiat, în perioada 2 mai 2012 - 31 decembrie 2012, de un contract în valoare de 37.200 de lei, obiectul fiind „carburant auto“.
 
Institutul Cantacuzino a beneficiat, în perioada 30 mai 2012 - 31 decembrie 2012, de un contract în valoare de 54.481 de lei, obiectul fiind „det. seruri“. Potrivit wikipedia.org, Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino“ (INCDMI „Cantacuzino“) este un institut de cercetare din România înfiinţat în anul 1921 de dr. Ion Cantacuzino. Institutul are ca domeniu de activitate sănătatea publică, pe care o promovează atât prin activităţi de cercetare-dezvoltare, cât şi prin oferta de produse şi servicii. Activitatea de cercetare ştiinţifică, dezvoltare tehnologică şi inovare se desfăşoară în domeniile infecţiilor bacteriene, virale şi parazitare, biologiei celulare şi moleculare, imunologiei, biotehnologiei şi geneticii microbiene.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii