Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Ovidiu are un nou parc, de care copiii se vor bucura din plin (galerie foto)

ro

22 Sep, 2015 00:00 2504 Marime text
Ieri, la Ovidiu, a fost inaugurat Parcul Primăverii, situat pe strada cu acelaşi nume, în imediata vecinătate a sălii de sport din oraş.
 
„Cele mai bune investiţii pe termen lung sunt cele în copii. De aceea, prin programul Investim în performanţă, se investeşte în şcoli, sport, cultură şi sănătate, prin crearea de cât mai multe spaţii verzi, locuri de joacă şi parcuri“, a declarat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, prin intermediul unui comunicat de presă.
 
Investiţia a fost susţinută din bugetul local, dar şi din sponsorizări. Parcul, în suprafaţă de 2.225 mp, are ca dotări două spaţii de joacă unde au fost amenajate balansoare, tobogan, leagăne, un teren de sport de 120 mp, bănci, două foişoare, două cişmele de apă, o fântână arteziană, mobilier urban şi spaţii verzi. Aici, copiii se pot juca şi relaxa, urmând ca, în perioada următoare, când natura va intra în repaus vegetativ, să se planteze şi pomii.
 
De asemenea, parcul este monitorizat video şi are pază permanentă, pentru a oferi cele mai bune şi mai sigure condiţii de petrecere a timpului liber.
 
Inaugurarea Parcului Primăverii a fost transformată într-o sărbătoare pentru toţi copiii, părinţii şi bunicii care au participat la eveniment, ei având parte de multe momente frumoase şi de surprize.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii