Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde au fost inundaţii în Constanţa. Vezi străzile şi cartierele afectate

ro

08 May, 2017 17:20 7692 Marime text
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la
nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 36 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere - 16 in municipiul Constanta si 20 în restul judetului.
 
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 19 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizand zonele: Faleza Nord - strada Petru Vulcan, Palas - Strada Motilor, Coiciu, Km5 - strazile Mugurului si Micsunelelor, Centrala - strada Calugareni si Atelierelor, CET - b-dul Aurel Vlaicu, Delfinariu - strada Ahile Mihail.
 
Si in Eforie Nord au fost inregistrate reclamatii privind sistemul de canalizare stradal, de pe strada Tudor Vladimirescu.
 
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.
 

"Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924" - au transmis reprezentanţii SC RAJA SA. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii