Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit unor surse Se aşteaptă numirea liberalului Poteleanu la şefia CJAS Constanţa

ro

06 Aug, 2012 01:00 2442 Marime text

poteleanucjas-DragosPoteleanu04.jpgCasa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) este una dintre puţinele instituţii publice din Constanţa care nu are, nici la aproximativ trei luni de la instalarea guvernului USL, un director nou.

Amintim că fostul director, Daniel Learciu, fost democrat liberal, actual conservator, a fost eliberat recent din funcţie. Amintim, de asemenea, că pentru fotoliul de director al instituţiei s-au vehiculat de-a lungul timpului mai multe nume: de la Septimiu Bourceanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa, doctorul Tiberiu Tofolean, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Liviu Mocanu, mai apropiat acum de PSD decât de PNL, potrivit unor surse. De altfel, nici nu se ştie dacă Mocanu mai este membru PNL.

Se pare, însă, că propunerea PNL va fi Dragoş Poteleanu, fostul director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Astfel, conform unor surse liberale, este foarte posibil că Poteleanu să devină noul şef al CJAS, în viitorul foarte apropiat. Nu este exclus ca numirea acestuia în funcţie să aibă loc chiar în cursul acestei săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii