Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi modificări în Iowemed SA. Care sunt acestea

ro

26 Aug, 2017 00:00 5382 Marime text
Teofil Ciortan şi Ionica Ciortan, acţionarii societăţii Iowemed SA, au luat, în cadrul Adunării Generale din 6.07.2017, mai multe decizii.
 
Cei doi asociaţi au decis revocarea cu efecte imediate a Ionicăi Ciortan din poziţia de administrator şi director general al societăţii. Ca urmare a acestei revocări, se vor încheia acorduri de încetare pentru implementarea revocării între societate şi Ionica Ciortan. De asemenea, acţionarii au decis revocarea şi radierea puterilor de reprezentare/semnătură ale doamnei Ciortan în faţa/din orice registru public, bancă sau autoritate publică/privată, ca urmare a încetării raporturilor de management ale acesteia cu societatea.
 
O altă decizie se referă la revocarea cenzorilor. Acţionarii au aprobat revocarea cu efecte imediate a actualilor cenzori ai firmei: Nejmedin Muctat, Elena Simon Ichim, Mariana Ogica şi Mihai Alexe. Ca urmare a acestei revocări, după caz, se vor încheia acorduri de încetare pentru implementarea revocării.
 
Acţionarii au ratificat transferul de părţi sociale la nivelul Iowemed Topmed SRL, în baza căruia Alexandra Maria Popa a transferat şi societatea a achiziţionat o participaţiunie de 5% din capitalul social al Iowemed Topmed SRL.
 
Au fost aprobate participările la adunările asociaţilor de la nivelul Iowemed Helpmed SRL şi Iowemed Topmed SRL: la nivelul Iowemed Helpmed SRL, având pe ordinea de zi transferul participaţiei de 5%, deţinută de Ionica Ciortan; la nivelul Iowemed Helpmed SRL, având pe ordinea de zi revocarea de împuterniciţi, revocarea de administrator, descărcarea de gestiune, numirea de noi administratori; la nivelul Iowemed Topmed SRL, având pe ordinea de zi revocarea de împuterniciţi, revocarea de administratori, descărcarea de gestiune, numirea de noi administratori. Nu în ultimul rând, au fost numiţi în calitatea de împuterniciţi Laura Adina Duca, Mariana Dumitru şi Augustin Laurenţiu Moga.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii