Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Fiscul constănţean pentru valorificarea unui automobil deţinut de Alex Plant SRL

ro

02 Nov, 2016 00:00 1897 Marime text
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă organizarea unei proceduri pentru valorificarea unui bun deţinut de Alex Plant SRL.
 
Licitaţia va avea loc pe 15 noiembrie, ora 13.00, în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona au autoturism marca Dacia Logan, fabricat în anul 2006, stare tehnica bună, la preţul de 6.542,25 de lei. Bunul mobil este sigilat şi se află în parcarea AJFP Constanţa, din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 4 - 6. Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt rugaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. 

Despre Alex Plant SRL

Firma Alex Plant SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cişmelei. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Claudia Gabriela Negrilă, născută pe 22.08.1974, în Călăraşi. Tot ea este şi administratorul firmei, care se ocupă de „comerţul cu amănuntul al altor bunuri noi în magazine specializate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii