Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul şi discoteca Apollo, scoase la mezat de Fiscul din Eforie. De la ce preţ porneşte licitaţia (documente)

ro

17 Mar, 2018 00:00 4294 Marime text
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie anunţă organizarea a două licitaţii pentru valorificarea bunurilor debitoarei Georgeta Năstase Silvestru.
 
Evenimentul va avea loc pe data de 29 martie, ora 12.00, în localitatea Eforie Nord, strada Vasile Alecsandri. Participanţii la această licitaţie vor putea cumpăra un bun imobil - restaurant Apollo, în suprafaţă de 900 mp, situat în Eforie Sud, strada Mihai Eminescu nr. 8. Terenul aferent aparţine oraşului Eforie. Preţul de pornire a licitaţiei este de 328.711 lei, exclusiv TVA, fiind redus cu 25% din preţul de evaluare. Bunul este grevat de următoarele drepturi reale şi privilegii: Ministerul de Interne, prin procesul-verbal de sechestru nr. FN, din data de 24.11.2000.
 
Cel de-al doilea bun scos la licitaţie este Discoteca Apollo, în suprafaţă construită de 234,72 mp, situată în oraşul Eforie Sud, strada Mihai Eminescu nr. 8. Preţul de pornire a licitaţiei este de 85.676 de lei, exclusiv TVA, fiind redus cu 25% din preţul de evaluare. Bunul este grevat de următoarele drepturi reale şi privilegii: Ministerul de Interne, prin procesul-verbal de sechestru nr. FN, din data de 24.11.2000.
 
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte oferte de cumpărare, dar şi dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta cele două anunţuri de vânzare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii