Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua strigare la Fiscul din Constanţa pentru automobilul Jaguar deţinut de Fashiontv Ro SRL (document)

ro

05 Oct, 2017 00:00 1477 Marime text
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul de Executare Silită Persoane Juridice organizează cea de-a doua licitaţie pentru valorificarea unui bun deţinut de Fashiontv Ro SRL, firmă deţinută de Ion Mirea, cel care s-a ocupat de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.
 
Licitaţia va avea loc pe 24 octombrie, ora 14.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312 A. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un automobil marca Jaguar X-Type, fabricat în anul 2008, la preţul de 11.508,75 de lei, şi o instalaţie sistem recepţie satelit Vu Duo, la preţul de 1.116,75 de lei. Gajul este instituit în favoarea AJFP Constanţa, Colectare Persoane Juridice, în baza procesului-verbal de sechestru asigurător pentru bunuri mobile nr. 710703/26.08.2015.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor mobile sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor mobile sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi, până la acel termen, să prezinte oferte de cumpărare. 

Fashiontv Ro SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2008, Fashiontv Ro SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 20 de lei. Societatea este controlată de Florina Aimee Mirea, născută pe 16.06.1972, în Călăraşi, cu 25% din capitalul social, şi Ion Mirea, născut pe 1.06.1963, în Constanţa, cu 75% din capitalul social.
 
Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, este Ion Mirea. În anul 2016, societatea cu zero angajaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei. În anul 2015, firma cu un singur angajat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei. Ion Mirea mai este asociat în: Authentic Art SRL, Fashion Luxury Events SRL, FTV Ro SRL, dar şi în firma radiată Authentic Advertising SRL.
 
Ion Mirea este cel care s-a ocupat de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia. Administraţia locală de la malul mării i-a acordat, de la ediţie la ediţie, tot mai mulţi bani lui Ion Mirea pentru organizarea acestui eveniment, iar schimbările nu au fost majore. Astfel, dacă pentru prima ediţie a festivalului, desfăşurată în luna august a anului 2011, Primăria Constanţa a alocat fonduri nerambursabile în valoare de 791.400 de lei, pentru cea de-a doua ediţie, sumele au crescut considerabil.
 
Numele lui Ion Mirea apare şi în rechizitoriul dosarului „Prostituate de lux“, întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa. Potrivit rechizitoriului, Ion Mirea, preşedinte al SC Fashion TV România, îi cunoaşte pe ambii inculpaţi în dosar, cu care a şi colaborat în trecut: Ion Valeriu Tămârjan şi Costan Relu Cornel. Inculpaţii s-au cunoscut, de altfel, la evenimentele organizate de grupul său de firme, au colaborat o perioadă, ba chiar s-au folosit fără acordul lor de brandul Fashion TV pentru a-şi promova propriile evenimente.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii