Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren intravilan deţinut de Valentin Gheorghe Ionescu, scos la mezat pentru a cincea oară de Fiscul din Constanţa (document)

ro

09 Sep, 2017 00:00 4159 Marime text
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Colectare Executare Silită scoate la licitaţie, pentru a cincea oară, mai multe bunuri imobile care aparţin firmei Rezident Com SA, deţinută de Valentin Gheorghe Ionescu.
 
Numele său este des întâlnit în peisajul afaceristic constănţean. Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri şi centre comerciale, Ionescu a crescut alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină. Valentin Gheorghe Ionescu este inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 27 septembrie, ora 14.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un teren intravilan arabil, cota de 1/3 din suprafaţa de 210.000 mp, amplasat pe parcelele A600/1, A600/4, A600/5 şi A600/6 din municipiul Constanţa, având nr. cadastral 209258, înscris în Cartea Funciară nr. 209258 a UAT Constanţa. Licitaţia va porni de la preţul de 9.517.200 de lei, exclusiv TVA.
 
Bunul este grevat de următoarea sarcină: creditor Administraţia Finanţelor Publice Bucureşti, Sector I, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii nr. 141455/30.12.2015. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Rezident Com SA, în datele Registrului Comerţului  

Înmatriculată în anul 2003, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 120 de acţiuni. Rezident Com SA este deţinută de Master Job Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 96,66%, şi Valentin Gheorghe Ionescu, născut pe 28.03.1967, în Corbeni, Argeş, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 3,34%. Administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, este Valentin Gheorghe Ionescu. În anul 2015, potrivit date-financiare.ro, firma cu zero angajaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei. O cifră de afaceri de zero lei a fost înregistrată şi în anul 2014.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu mai apare, potrivit Registrului Comerţului, în societăţile Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Compania de Tutun şi Ziare SA, Eco Industries Trading Group SRL Ilfov, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, precum şi în mai multe firme radiate sau lichidate: Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL Bucureşti, Evyoly Impex SRL, Jacobs Hendrix & Partners SRL, Millenium Global Development SA, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL. Master Job Limited este asociată în Harborside Imobiliara SRL, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de AJFP Constanţa. 
 
Citeşte şi: 
 
A treia licitaţie la Fiscul din Constanţa pentru trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor
 
Un imobil de pe strada Poporului, de vânzare Printre proprietari, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, din Dosarul Retrocedărilor (document)
 
Inculpat în Dosarul Retrocedărilor, executat de Fiscul din Constanţa. Trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, de vânzare (document)
 
Preţ diminuat cu 25%. A doua licitaţie pentru terenul din zona Compozitorilor al lui Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor
 
Zile grele pentru un prieten al tandemului Mazăre-Constantinescu? Un teren deţinut de Valentin Ionescu în zona Compozitorilor, scos la mezat
 
Coleg cu greii Constanţei. Un inculpat din Dosarul Retrocedărilor, executat de Fisc (document + rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii