Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se mai simte tânăra din Constanţa rănită în atentatul de la Londra. O nouă arestare şi cerinţa oficialilor britanici

ro

27 Mar, 2017 13:12 11662 Marime text
Starea de sănătate a tinerei din Constanţa care a fost rănită în atacul terorist de la Londra s-ar putea ameliora în perioada următoare. Plămânii ei au început să se vindece, anunţă postul de televiziune BBC.

Starea tinerei este stabilă, după ce a suferit o intervenţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Mama prietenului ei a povestit, pentru presa de la Londra, cum a aflat despre atac.

„L-am sunat imediat ce am aflat de la știri ce s-a întâmplat. Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde se află. Mi-aş dori ca el să vină acasă, dar nu se poate despărţi de ea. (...) Andreea e o persoană extraordinară și ne rugăm pentru amândoi", a povestit mama băiatului din Constanţa pentru presa britanică.


Autorităţile din Marea Britanie au făcut o nouă arestare, în urma unor percheziţii în Birmingham. E vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În altă ordine de idei, presa de la Londra scrie că autorul atacului a folosit aplicaţia WhatsApp cu doar două minute înainte să intre cu maşina în mulţime. Din acest motiv, oficialii britanici cer acum ca serviciile secrete să poată intercepta şi conversaţiile purtate prin astfel de programe, în cazul în care au suspiciuni că e vorba despre comiterea unei infracţiuni.



Sursa foto: Facebook


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii